Skoleindskrivning til 0. klasse

Skoleindskrivningen for skoleåret 2021/2022 foregår fra mandag den 4. november til  mandag den 25. november 2020.

Indskrivningen foregår digitalt. Alle forældre med skolesøgende børn skal som udgangspunkt bruge den digitale selvbetjening, når de skriver deres børn op til børnehaveklasse. Skoleindskrivningen foregår via kommunens hjemmeside www.ishoj.dk/skolestart eller Borger.dk og med brug af NemID.

I forbindelse med skoleindskrivningen til skoleåret 2021/2022 holdes der åbent hus onsdag 11. november 2020 kl. 17.00 - 18.00. Både forældre og kommende elever er velkomne.

På åbent hus dagen vil skoleleder Jan Mindegaard og SFO-leder Preben Jakobsen fortælle om skolen og SFO'en. Der vil også være personale, der vil fortælle om dagligdagen for de kommende aprilbørn. Skolen byder i den forbindelse på en kop kaffe/the.

Du/I kan læse mere om skoleindskrivning/skolestart på Ishøj kommunes hjemmeside