UNICEF rettighedsskole

Børn går i skole for at lære noget fagligt, men også for at lære noget om sig selv. Nysgerrighed, drømme og trygge rammer baner vejen for et godt skoleliv. For at kunne føre sine drømme ud i livet, skal man kende sine egne og andres rettigheder. Derfor er Strandgårdskolen en Unicef Rettighedsskole.

En UNICEF Rettighedsskole er en skole, hvor elever, forældre og ansatte er en del af et fællesskab. Dette fællesskab handler om alle de gode værdier, der står i FNs Børnekonvention. Her på skolen går vi ind for rummelighed, respekt, tryghed, nysgerrighed, engagement og ansvar. På den måde bliver værdierne mere end bare ord. Vi ved, at børn, der kender deres rettigheder og forstår dem, har det godt og behandler andre ligeså.