Vores kernefortælling

firkløver

Kernefortælling

Børn går i skole for at lære noget fagligt, men også for at lære noget om sig selv - at drømme og gå på opdagelse i livets muligheder. Det kræver trygge rammer, lærerige oplevelser og modet til at tro på sig selv.

Det har vi på Strandgårdskolen.

Her har vi grønne udearealer og fleksible læringsrum. Her giver vi plads til energi og fordybelse og inspirerer eleverne til leg og læring i trygge rammer. Vores kultur er mangfoldig og inkluderende. Den bygger på åndsfrihed og ligeværd, og inspirerer til nysgerrighed, mod og ansvar.

Vi er stolte af at være en helhedsskole. Det øger mulighederne for at eksperimentere og forme en alsidig og sammenhængende skoledag for vores elever. Med fokus på at få virkeligheden ind i skolen, sikrer vi samtidig en engagerende, relevant og stimulerende undervisning.

Det gør vi i samarbejdet med hinanden, eleverne og forældrene i en åben, anerkendende og konstruktiv dialog. Sammen med eleverne finder vi de bedste måder at gøre tingene på, og sammen med forældrene tager vi ansvar for at støtte og løfte eleverne fagligt og socialt.

Som Ishøjs spydspidsskole, går vi positivt og målrettet fremtiden i møde.
Vi har viljen og styrken til at udfordre elevernes potentialer, hæve deres forventninger og dermed skabe resultater, der baner vejen for deres drømme.